Flygfilmning

Jag filmar gärna unika bilder för din produktion eller till privatperson. Mina drönare passar för filmproduktioner med höga krav på kvalitet. Jag filmar i RAW och levererar i valfritt format som exempelvis Apple ProRes, h.264, H265 och i RAW CinemaDNG.

Byggfotografering

Helicam flygfoto stockholms byggfotografering, är ett bra sätt att dokumentera en byggarbetsplats eller bygget av en hel fastighet. Ni får en unik vy och känsla över hur det växer fram. Från första spadtaget till en färdig fastighet kan ni följa utvecklingen – och bevara ert projekt till eftervärlden på ett spännande, och levande sätt.

Har ni ett markområde som skall prospekteras? En flygbild med den tänkta bebyggelsen ger en klar bild över hur det kommer att se ut redan innan området är bebyggt. Möjligheterna med flygfoto är många.

Golfbana

En golfbana upplevs bäst genom att ta bagen och gå en runda en härlig sommardag. Med min hjälp kan du ge dina besökare en försmak genom att uppleva banan, klubbstugan och driving-rangen från ovan genom film och foto.

Konferensanläggningar och hotell

För konferensanläggningar och hotell där upplevelsen av natur och omgivningar har jag färdiga lösningar där jag gör en film snutt från ovan för att ta fram den sanna skönheten hos anläggningen och locka fler besökare.

Bokning

Om ni vill boka flygfoto eller filmning eller har frågor kring hur det går till, kontakta mig, Kristoffer Carlquist på telefon +46 (0)705 81 41 08, eller maila till [email protected]