Om Helicam

Mitt namn är Kristoffer, jag har alltid haft ett stort intresse för foto och att flyga radiostyrda farkoster, främst radiostyrda helikoptrar som jag också tävlade en hel del med. Det var så iden att börja fota från drönare kom, att helt enkelt kunna förena nytta med nöje. Att kunna förena 2 saker jag kunde sedan tidigare.

Jag erbjuder flygfotografering och film från radiostyrda fotodrönare. Jag försöker alltid använda drönare och kamerorna av den senaste tekniken för att få bästa möjliga kvalitet. För tillfället använder jag en DJI Inspire 2, där det sitter en MFT kamera som tar bilder på 20.8 megapixel och kan filma i upp till 5.2k RAW CinemaDNG. Sen använder jag även en Phantom 4 PRO pga sitt smidiga format till div jobb. Den kan filma i 4k samt ta bilder på 20 megapixel. Vilket ger ett fantastiskt resultat.

Helicam flygfoto har alla erforderliga försäkringar som krävs för flygfotografering. Jag har transportstyrelsens tillstånd för kommersiell flygverksamhet samt är försäkrad hos Adekvat försäkring.