Priser på flygfoto

Priser på flygfoto varierar väldigt mycket beroende på vad som ska göras. Vill man ha bilderna i jpeg format oredigerarde på plats så blir det självklart billigare än om man vill att jag ska redigera bilderna åt dig i RAW formatet.

Detsamma gäller filmningen där det också blir billigare om ni tar filmen som den är utan att ha genomgått redigering. I dom flesta fallen så behövs ingen större redigering utan det blir bra direkt från kameran. Men i vissa fall när det är mycket sol och skuggor på samma bild eller vid skiftande ljusförhållanden så kan det behövas en liten ljustering av exponeringen bara, vid såna fall så gör jag det utan extra kostnad.

Vi diskuterar fram en lösning som blir bra för båda helt enkelt.

Mäklarfoto

Priset varierar ju självklart beroende på om ni vill att jag ska redigera bilderna osv. Vill ni bara ha bilderna i raw formatet och göra redigering själv, så blir det ju självklart billigare, än om jag ska redigera 20 st bilder åt er.

Milersättning

Jag tar alltid ut en milersättning på 40kr milen till och från objektet som läggs på fakturan.

Övriga tjänster

På övriga tjänster så diskuterar vi fram ett pris och en bra lösning så båda blir nöjda.

Vid frågor

Om ni har frågor kring offerter eller priser, kontakta mig, Kristoffer Carlquist på telefon +46 (0)705 81 41 08, eller maila till [email protected]