Inspektion och besiktning

Jag utför höghöjdsinspektion. Att inspektera med drönare är mycket säkrare än traditionell inspektion. En drönaren når lätt svåråtkomliga och farliga platser så er personal inte behöver utsättas för fara. Inspektion med drönare sparar även tid. Istället för att en inspektion tar dagar kan jag nu utföra den på några timmar. Kapa kostnader genom att slippa använda byggnadsställningar, kranar eller annan typ av förberedelse.

Billigare

Eftersom jag varken behöver skylifts eller risktillägg, samt att jag kan inspektera stora områden snabbt är kostnaden för denna typ av besiktning betydligt billigare än traditionella metoder. Flygtiden är mellan 12-20 minuter beroende på uppdrag och drönare jag använder.

Säkrare

Eftersom ingen person behöver ta sig upp på hög höjd för att besiktiga objektet elimineras risken för fallskador. Mina drönare är utrustad med den senaste säkerhetsteknologin såsom autopilot, vilken säkerställer att plattformen håller sig i luften även i extrema situationer såsom radiobortfall.

Snabbare

Jag monterar upp min utrustning en bit från objektet och kan sedan fota eller filma varje kvadratmeter av ett objekt. Jag ser i realtid objektet på en tv skärm. Jag kan sedan välja att ta högupplösta bilder med kamera på ett lämpligt avstånd från objektet, som sedan laddas över till en dator.

Bokning

Kontakta mig Kristoffer Carlquist på telefon +46 (0)705 81 41 08, eller maila till [email protected] idag för att se möjligheterna med att använda drönare i det dagliga arbetet.