Fotografi

Det finns många fördelar med att använda en drönare för mäklare, genom att fotografera unika flygfoton/flygfilmer på fastigheter, tomter och områden kan man med bild bättre beskriva objektet. Flygfoto med drönare ger en ytterligare dimension och känsla utöver traditionellt foto, samt kan förmedla en fastighetens unika läge och vackra omgivningar.

Video blir också allt mer populärt, att kunna presentera ett objekt ovanifrån med hjälp av drönare så får kunden en betydligt bättre uppfattning om läget samt omgivande natur. Jag hjälper er även med hela videopresentationer av objekt.

Vackra miljöer, Skyskrapor, bostäder, stora byggnader och herrgårdar. Jag arbetar med alla typer av egendomar. Vill ni ha en bild på ett objekt så tveka inte att höra av er.

Nybyggnationer

Njut av utsikten innan huset är byggt. Jag tar stillbilder och panoraman från olika höjder som kan användas för att uppleva och beskriva utsikten och känslan från ett framtida hus innan det byggts. Bilderna är perfekta att använda som bakgrunder till 3D-renderingar åt tex arkitekter och mäklare.

Bokning

Om ni vill boka flygfoto eller filmning eller har frågor kring hur det går till, kontakta mig, Kristoffer Carlquist på telefon +46 (0)705 81 41 08, eller maila till [email protected]